У Вінницько-Хутірському окрузі запрацювали безкоштовні гуртки «Дошколярик» та «Творча майстерня»

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Цього тижня у Вінницько-Хутірському окрузі КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» розпочинає роботу гуртків. Наразі, поруч з домом, маленькі вінничани можуть готуватися до школи та займатися творчістю на безкоштовних гуртках «Дошколярик» та «Творча майстерня».

“Відкриття цих гуртків мешканці населеного пункту чекали з нетерпінням, адже у Вінницьких Хуторах — понад 19% «дитячого» населення, а потреба у позашкільній освіті є досить високою. До цього часу багато батьків возили своїх дітей на розвивальні заняття в місто, нині – малюки отримали змогу відвідувати такі заняття безпосередньо на території населеного пункту, недалеко від своїх домівок. Тож уже в перші декілька діб приймання заявок ми фактично укомплектували групи за напрямками «дошколярик», «творча майстерня» та «англійська мов”, –  повідомляє староста Вінницько-Хутірського округу Владислав Кривешко

Планується, що гурток англійської мови має розпочати роботу найближчим часом. Загалом, за словами очільника округу, у новому центрі VinSmart будуть навчатися більше сотні дітей.


На сьогодні у Вінницько-Хутірському окрузі працює уже два VinSmart центри.

Як розповів директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира, мережа підліткових клубів за місцем проживання VinSmart продовжує розширюватись.

«До прикладу, в порівнянні з минулим роком VinSmart працювали лише у Писарівці, то відтепер мережа родини VinSmart також відкривала свої двері в Вінницьких Хуторах. Загалом, з початком роботи цього Центру на території Вінницько-Хутірського округу, маємо 14 Центрів по Вінницькій міській територіальній громаді. Відкриття нових напрямів діяльності на території старостинських округів є активним вектором розвитку для підростаючого покоління, особливо у сьогоднішні нелегкі дні. Педагоги Центру стануть не лише вірними друзями для малюків, а й допоможуть їм поринути у новий світ знань», – зазначив він.

Як зауважила начальниця відділу молодіжної політики Юлія Мончак, для нас важливі вінничани, тому ми продовжуємо розвивати наші Центри, які знаходяться біля Вінниці, адже є велика популярність у їх відвідуванні й головне – гуртки працюють безкоштовно.

«Взагалі для батьків та малечі – це дуже хороше і дозвілля, і розвиток. Аналізуючи попередній досвід, можемо зробити висновок, що найменші мешканці громади в надійних руках наших педагогів, завдяки яким, вони постійно пізнають щось нове та вдосконалюють свої вміння», – додала вона.

На сьогодні запис на гуртки «Дошколярик», «Творча майстерня» триває. Довідкову інформацію можна отримати на сторінках VinSmart в соцмережах, а також телефоном: 50-82-13.

Коментарі у Facebook