Де пандуси у Вінниці? З’явився додаток місць доступності для людей з інвлалідністю

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Громадська організація Доступно.UA створила мобільний додаток TosMap – карту доступності українських міст для людей з інвалідністю.

Про це повідомляє видання The Village Україна

Додаток полегшує пошук безбар’єрних локацій для представників маломобільних груп населення: інвалідів, батьків з маленькими дітьми і колясками. Він вже доступний для завантаження на iOS і Android.

Наразі TosMap працює в 18 містах України: Київ, Ужгород, Рівне, Біла Церква, Павлоград, Хмельницький, Кривий Ріг, Одеса, Полтава, Вінниця, Кам’янське, Чернігів, Львів, Луцьк, Кам’янець-Подільський, Чернівці, Запоріжжя, Черкаси, Івано-Франківськ, Харків, Очаків, Кропивницький. У перспективі планують додати ще шість міст з більш ніж 400 локаціями.


На карті можна знайти інклюзивні та безбар’єрні кафе, ресторани, держустанови, ТРЦ і БЦ, банки, навчальні заклади, музеї, аптеки і залізничні вокзали – є фільтр по типу локації.

Наразі у додатку позначениі лише 3 вінницькі заклади інклюзивними: “Бібліотека Cafe” на Соборній, “Сhilli pizza” та “Маракана” поблизу проспекту Коцюбинського

Також в майбутньому користувачі TosMap зможуть взяти участь у розвитку проекту та додавати свої локації.

Коментарі у Facebook