У Вінниці судитимуть “наркокартель”, який займався збутом метадону в 3 областях

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

13 квітня, до Вінницього міського суду спрямували обвинувальні акти щодо 3 учасників організованої злочинної групи, які збували наркотичні засоби в 3 областях.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Вінницькій області.

18 жовтня минулого року співробітники СБУ затримали учасників угруповання після продажу чергової партії метадону. В ході обшуку за місцем зберігання наркотичних засобів правоохоронці вилучили майже 800 грамів метадону. Вартість виявленого товару за цінами чорного ринку становить понад 1,3 мільйона гривень.

Товар фігуранти переховували в орендованому гаражі в одному з районів столиці.

За матеріалами УСБУ у Вінницькій області до суду спрямовано обвинувальні акти стосовно злочинної групи наркоторгівців, яких затримала у столиці  спільно зі співробітниками ГУ НП у Вінницькій області під процесуальним керівництвом прокуратури.

Зловмисники реалізовували наркотики через дилерів, які облаштовували так звані закладки на території Вінницької, Одеської та Київської областей. Гроші за наркотики замовники перераховували на банківські картки фігурантів.


У межах відкритого кримінального провадження зловмисникам повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 306 (використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Коментарі у Facebook