Сергій Моргунов привітав Вінницю і нагородив щасливих містян

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Незважаючи на відміну святкування Дня міста, мен міста продовжує традицію – вітати сім’ї, в яких народились діти на День народження Вінниці.

У 2019 році родини новонароджених вітали ввечері Дня міста. Проте зважаючи на ситуацію із захворюваністю на COVID-19, цього року батьки отримають подарунки від міської влади пізніше та із дотриманням всіх протиепідемічних норм.

“На минулому брифінгу я сказав про те, що ми вимушені в цьому році відмінити всі святкові гуляння до Дня міста. Багато спілкувався з людьми, читав коментарі в соціальних мережах – більшість вінничан підтримали це рішення. Дякую вам за розуміння ситуації. Все, що можливо, департамент культури разом з іншими департаментами перевели в онлайн-формат. Але є певні традиції свята Дня міста, які ми зберігаємо і в цьому році. Зокрема день народження Вінниці ми завжди відзначали в суботу в середині вересня. За сталою традицією 12 вересня проїзд у громадському транспорті буде безкоштовним.  І друге – ті дітки, які народяться у Вінниці 12 вересня, традиційно отримають подарунки від громади. Ми подумаємо, як і коли організувати вручення подарунків батькам, щоб були витримані всі протиепідемічні заходи. Але це ще одна непорушна міська традиція, яка має зберігатись незалежно від обставин“, – зазначив міський голова Сергій Моргунов. 

Коментарі у Facebook