23-й міжнародний фестиваль “Vinnytsia Jazzfest” (відео)

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Два дні шанувальники насолоджувалися кращими джазовими хітами у виконанні відомих музикантів. З королем блюзу та r&b Роєм Янго із Ямайки, незрівнянною ізраїльською джаз-дівою Доріт Горен, культовим барабанщиком Гладвіном Машоко з Південно-Африканської Республіки, віртуозним піаністом Олександром Слуцьким, басистом Валерієм Ліпец і, що особливо приємно для нас, вінничан – неперевершеним саксофоністом Алексом Гореном, який народився у Вінниці, а після переїзду до Ізраїлю здобув справжню світову славу!


Бельгійські виконавці DOCK IN ABSOLUTE у 2017 стали відкриттям року. Хлопці поєднують джаз із прогресивним роком, класикою та сучасною електронною музикою. – Dock – це своєрідний «перехідник», за допомогою якого ми підключаємося до різної музики: класики, джазу, року. Це мікс, сплетіння різних стилів. От таку, можна сказати, абсолютну музику ми й виконуємо, – відзначає лідер тріо Жан-Філіп Кош.

Ще один сюрприз — спільний проект квартету Міхала Кобоєка та майстра а-капела Voxcellence. “МОНЮШКО ПО-ДЖАЗОВОМУ». Концерт, який поєднав у собі класику і джазову імпровізацію.  Кшесімір Дембскі – композитор та автор музики до фільму «Вогнем і мечем» разом із братами Олесь створили проект, від якого неможливо не отримати задоволення.

Фото і відео Олексія Бойко

Коментарі у Facebook