Вінницька молочна кухня планує розширити меню

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Вінницька молочна кухня планує доповнити свій асортимент овочевими та фруктовими пюре. З переїздом у нове відремонтоване приміщення підприємство покращило і технологічну базу. Міська влада завершила реконструкцію наприкінці минулого року. Про це повідомляє на своїй сторінці Facebook Сергій Моргунов. Доставляють свіжу «молочку» по місту на новому спеціально закупленому термоавтомобілі. Також збільшено кількість пунктів роздачі – до 11.

Це зручно для батьків, особливо в умовах карантину. Підприємство виробляє близько 600 порцій на добу. За рахунок бюджету громади продукцією молочної кухні забезпечують «відмовних» діток, вихованців обласного спеціалізованого будинку дитини та сім’ї, які потребують підтримки.

Це якісне, екологічно чисте дитяче харчування без додавання жодних консервантів, яке максимально відповідає потребам дитячого організму. Вінничани найчастіше замовляють для своїх малят натуральний кефір та сир. З новими потужностями підприємство може не тільки збільшити обсяги виробництва, а й розширити меню.

Коментарі у Facebook