За минулий рік на дорогах Вінниччини побільшало водіїв “під кайфом”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У 2019 році патрульні зафіксували понад 1200 випадків кермування автомобілем у стані наркотичного сп’яніння. Тоді як у алкогольному – 1024 випадки. Всього за минулий рік правоохоронці склали 2 931 адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Про це під час відкритої зустрічі представників поліції у Вінницькій обласній раді проінформував заступник начальника управління патрульної поліції у Вінницькій області Олександр Гаркавюк.

” До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено інформацію про вчинення понад 11 тис. кримінальних правопорушень, – поінформував Ігор Мандрикович. – Із загальної кількості зареєстрованих кримінальних правопорушень 3,2%  – особливо тяжкі злочини, 33,1% – тяжкі. У звітному періоді кількість тяжких та особливо тяжких кримінальних правопорушень зменшилась на 12,0%.”, – прозвітував заступник начальника Головного управління Нацполіції у Вінницькій області Ігор Мандрикович.

Всього протягом 2019 року управлінням Нацполіції у Вінницькій області зареєстровано 50 умисних вбивств, умисних тяжких тілесних ушкоджень – 58, повідомлено про підозру по 53 випадках, зі смертю потерпілого – 26, повідомлено про підозру по 25.

Коментарі у Facebook