Через негоду у Вінницькій області залишилися без світла 4 населених пункти

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Через сильний вітер і налипання мокрого снігу 600 населених пунктів у 13 областях залишились без електропостачання, на автодорозі державного значення М-15 Одеса-Рені тимчасово обмежили рух вантажівок.

Про це повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

 “Внаслідок ускладнення погодних умов знеструмлено 600 населених пунктів у 13 областях, а саме: Одеська – 137, Дніпропетровська – 120, Херсонська – 87, Миколаївська – 59, Кіровоградська – 57, Донецька – 34, Полтавська – 27, Івано-Франківська – 26, Запорізька – 19, Чернівецька – 19, Черкаська – 8, Вінницька -4 та Закарпатська – 3. До відновлення електропостачання залучено бригади обленерго”, – повідомляє прес-служба

Рятувальники 5 лютого відбуксирували з заметів 134 транспортних засоби, у яких перебувало 189 осіб, а також прибрали 77 повалених дерев.

За даними Укравтодору, ускладнення руху великовагового транспорту виникли також на деяких ділянках доріг у Дніпропетровській, Запорізькій, Херсонській та Кіровоградській областях.

Наразі проїзд всіма ділянками доріг державного значення, крім Одеської області, забезпечено, заторів в русі не зафіксовано.

Коментарі у Facebook