У Вінниці стартує патріотичний захід «#Мелодія_українського_слова»: хто може стати учасником

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Департамент соціальної політики ВМР організовує патріотичний захід під назвою “#Мелодія_українського_слова” до Всесвітнього дня поезії. Ця ініціатива виникла в рамках діяльності волонтерського загону, створеного при департаменті соціальної політики наприкінці минулого року. Захід відбувається в межах реалізації заходів Програми підтримки Захисників і Захисниць України, членів їх родин та родин загиблих (померлих), безвісти зниклих за особливих обставин Захисників та Захисниць України на 2023-2026 роки.

«Війна змінила життя багатьох українців, але наша сила у тому, що вміємо посміхатися крізь сльози, долати перепони, радіти сьогоднішньому дню і жити далі, попри все. А об’єднує усіх нас у цьому вдячність нашим оборонцям та любов до своєї країни. Тому ми радо підтримуємо ініціативи, спрямовані на патріотичне виховання та усвідомлення національної ідентичності», – зазначає директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Участь у заході можуть взяти 20 заздалегідь зареєстрованих учасників віком від 7 до 35 років, які проживають на території Вінницької громади та виконають умови проєкту.Афіша патріотичного заходу «#Мелодія_українського_слова»

Щоб взяти участь у заході, необхідно:

  • до 15 березня долучитись до спільноти Департамент соціальної політики Вінницької міської ради у соціальній мережі Facebook,
  • опублікувати на власній сторінці у Facebook авторський вірш або есе на патріотичну тематику під хештегом #Мелодія_українського_слова та позначити Департамент соціальної політики Вінницької міської ради.

Заявки щодо участі із зазначенням ПІБ автора, посилання на сторінку Facebook, на якій розміщено авторський вірш або есе під хештегом #Мелодія_українського_слова, та іншу інформацію організатори приймають до 15 березня згідно з формою за посиланням.

Для перших 20 учасників, які виконають умови заходу, організують та проведуть безкоштовний майстерклас з постановки голосу та акторської майстерності, а наприкінці березня вони матимуть змогу продекламувати свої патріотичні твори під час проведення благодійного заходу на підтримку Збройних Сил України.

Координаторка проєкту: Оксана Володимирівна Павлюк. Деталі за номером телефону: (0432)50 86 92.

Коментарі у Facebook