Чесних та відповідальних за майбутнє виборів вимагає «ЗеКоманда» Вінниччини

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Чи змінилася тактика роботи «ЗеКоманди» при підготовці до другого туру виборів Президента України?

Зважаючи на результати першого туру виборів, з впевненістю можна сказати, що команда спрацювала добре. Кожний член волонтерської групи ГО «ЗеКоманда» добросовісно і з великою відповідальністю поставився до виконання покладених на нього обов’язків. Однозначно можу сказати, що бруд на опонента ми лити не будемо, це не наші методи роботи. Це рівень штабу сьогоднішнього гаранта і його команди! Громадяни сьогодні хочуть почути про зміни у сферах освіти, медицини, судочинства, про соціальні гарантії… Тому наша діяльність буде спрямована на розкриття важливих для людей питань, підвищення авторитету Володимира Олександровича, розширення ГО «ЗеКоманда» на Вінниччині.


На Вашу думку, зміниться кількість порушень на виборчих дільницях в день голосування?

Аналізуючи передвиборчу агітацію перед другим туром, кількість антиагітації та бруду на адресу нашого лідера і його команди, надмірну активізацію в цьому напрямку районних, обласної держадміністрацій, неважко передбачити, що кількість порушень значно зросте! Нещодавно в нас відбувся з’їзд Вінницької обласної громадської організації «ЗеКоманда» (ВОГО «ЗеКоманда»). Поміж організаційних питань особливу увагу наша громадська організація, а це понад 2500 представників з усіх районів і міст обласного значення Вінницької області, звернули і на необхідність забезпечення дотримання закону на виборчих дільницях. Тому сьогодні від імені і за дорученням нашої організації я звертаюся до членів окружних і дільничих виборчих комісій забезпечити чесні та справедливі вибори. Є закон України, для чого його порушувати і залишати негативний слід не лише у своїй біографії, а й в історії українського народу! Ви маєте чітко розуміти свою відповідальність, оскільки вся виборча документація зберігається протягом п’яти років. Тому з легкістю можна перевірити відмітки на бюлетенях, у реєстрі виборців, протоколи… І саме ви будете відповідати за порушення закону, ви будете покарані. Закликаємо: не купіться за копійки чи пусті обіцянки, дійте в рамках закону!

Ви згадали про громадську організацію, хотілося б детальніше дізнатися про її діяльність.

Думаю, варто розпочати з того, що команда кандидата в президенти Зеленського В.О. у своїй передвиборній діяльності не створювала ніяких штабів, сіток. Всі, хто виявив бажання підтримати Володимира Олександровича на волонтерських засадах, почали об’єднуватися і вступати до громадської організації «ЗеКоманда». Це вчителі, лікарі, студенти, пенсіонери, науковці, працівники бізнесу і навіть представники правоохоронних органів та держадміністрацій. Найголовніше — це віддані люди з чіткими переконаннями зупинити падіння економіки, закриття підприємств, ріст безробіття і зубожіння людей, масовий виїзд українців за кордон. Чиновники всіх рівнів нинішньої влади втратили довіру людей, погрузнувши в корупції, обіцянках, брехні і невдалих реформах. Всі хочуть змін на краще. І сподіваються, що саме такі зміни забезпечить кандидат у президенти В.О. Зеленський.

Тому члени громадської організації активно займаються агітацією, озброюють виборців основним змістом виборчої програми нашого лідера. Професійно виконують роль спостерігачів, є активними учасниками флешмобів, акцій на волонтерських засадах. Це ті люди, які працюють на розширення і розвиток громадської організації.

Чи побачить Україна заявлених кандидатом у президенти Зеленським В.О. п’ять членів команди, з якими він розпочне свою політичну діяльність?

Володимир Олександрович — людина слова, чесна, відповідальна, справедлива. Всі його заяви — не пусті слова, а конкретні пропозиції. Ні від власних заяв, ні від ідей чи поглядів наш лідер не збирається відмовлятися, а обов’язково виконає! Підібрати професіоналів своєї справи, які б розділяти твої погляди і яким можна довіряти більше ніж собі — непроста справа. Адже сьогодні дуже багато «вовків в овечих шкурах», тому важливо не помилитися.

Особливо гостро сьогодні стоїть питання дебатів між кандидатами в президенти. То чи відбудуться таки дебати?

Дата і час проведення дебатів призначені – це стадіон «Олімпійський», 19 квітня о 19.00 годині.

Кандидат у президенти України Зеленський В.О. має що сказати українському народові і про свою майбутню політичну діяльність, і спростувати міфи, придумані командою його опонента. Адже політична конкуренція вийшла за межі здорового глузду, що негативно впливає на внутрішній баланс у країні. Таке враження, що технологи в штабі діючого президента рахують народ України за суцільну безграмотну масу, виливаючи потоки неправдивої інформації. Майже 20 останніх років президенти, ВРУ, уряди України вирішували питання гармонізації нашого законодавства до європейського, енергетичної та економічної незалежності, європейської та євроатлантичної інтеграції, а виборцям це подають як щойно започатковані досягнення! І що ніхто, крім нинішніх, не здатний ці питання розуміти і вирішувати! Ми переконані, що всі найкращі стандарти життя, які є в інших країнах, є пріоритетними і будуть впроваджуватись і розвиватись у державі! Бо це насамперед гідний духовний та матеріальний рівень життя громадян України, які заслуговують цього у своїй рідній державі!

Неможливо оминути увагою застереження діючого Президента про те, що український народ багато втратить, зробить крок назад, якщо не обере його. Тут варто зазначити, що втрачати нам дійсно є що: сьогодні в Україні 60% людей знаходяться поза межею бідності, середня пенсія за останніх 5 років з 83 євро знизилась до 36 євро, 10 млн українців виїхали за межі держави заробітчанами, щоб прогодувати свою сім’ю, ми сьогодні посідаємо перше місце по корупції, входимо до десятки найбідніших країн, заробітні плати не відповідають захмарно високим тарифам…. Тому більшості людей хочеться це втратити назавжди і забути, як жахливий сон. Вони це і продемонструють своїм волевиявленням 21 квітня.

А що стосується державних інститутів, то всі вони продовжать свою діяльність — нікуди не зникне армія, залишиться МВС, уряд, який відповідає за економіку, бюджет, соціальну сферу, буде працювати парламент, який формує законодавчу базу України, буде розвиватись мова.

Дебатам бути, бо це публічна фіксація проблем діючого і презентація перших кроків майбутнього Президента!

Світлана Лужковська
ГО «ЗеКоманда» на Вінниччині

Коментарі у Facebook