2 роки тюрми за “замінування” “Прозорого офісу”

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

У травні цього року нетверезий вінничанин-атовець пішов за пригодами до “Прозорого офісу” на Космонавтів. Приміщення того дня не працювало й перебувало під охороною.

Підійшовши до вхідних дверей, чоловік почав стукати у скло вхідних дверей зі всієї сили. Тож охоронцям довелось його пустити всередину. Але вже на місці учасник бойових дій на Донбасі почав погрожувати замінуванням.


В одного з нацгвардійців він намагався витягнути з кобури пістолет, на зауваження не зважав. Дійшло навіть до бійки, яка закінчилась тим, що до “Прозорого офісу” приїхав додатковий наряд працівників поліції, які й забрали порушника до відділку. Проти нього відкрили кримінальне провадження – опір працівникові правоохоронного органу під час виконання ним службових обов’язків.

Вже під час судових засідань вінницький боєць розкаявся у вчиненому та пообіцяв, що у майбутньому буде поводити себе спокійно. Там з’ясувалось, що раніше проблем із законом він не мав, не лікувався у наркодиспансері та має на утриманні трьох дітей. Тож всі ці речі служителі Феміди врахували й дали обвинуваченому не надто суворе покарання – два роки обмеження волі з іспитовим строком один рік. Сам військовий та прокурори апеляцію не подаватимуть, адже ще раніше уклали угоду про визнання винуватості.

Валентина Лісова

Коментарі у Facebook