Півмільйона – на призи для юних шахістів, учасників міжнародного дитячого турніру

Поділиться новиною
Share on Facebook
Facebook
Pin on Pinterest
Pinterest
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

– Я живу у Німеччині, а про Вінницю дізнався завдяки дружині-вінничанці. А коли побував тут, то полюбив ваше місто, – сказав Аркадій Найдіч у телефонній розмові. – За цей короткий, по суті, час встиг у березні 2019-го провести чемпіонат України серед любителів у Вінниці, в якому взяли участь 200 шахістів. А тепер йде активна підготовка до міжнародного дитячого турніру. Він пройде 3-7 липня у Мегамоллі на льодовій арені, там на глядацьких трибунах буде зручно і глядачам, і тренерам, і батькам учасників. Плануємо, що візьмуть участь 600 дітей з усієї України та з інших країн. За кількістю юних гравців йдемо на рекорд України!


– Які призи передбачені для переможців?

– Учасники будуть розподілені по вікових групах від 6-ти, 8-ми, 10-ти, 12-ти і 14-ти років. Призовий фонд турніру складає 500 тис. грн, це досить солідна сума.

Аркадій Найдіч входить у двадцятку кращих міжнародних гросмейстерів планети. На його рахунку чимало перемог, в тому числі над норвежцем Магнусом Карлсеном, чемпіоном світу з шахів. Найдіч народився у Латвії, має громадянство Німеччини, грає за збірну Азербайджану і німецький клуб “Баден-Баден”. Він – один з керівників Всесвітньої шахової федерації (ФІДЕ). Людина самодостатня, має фірми в Угорщині і Китаї. Зацікавлений у розвитку шахів в Україні, особливо серед молоді. Призовий фонд турніру, що проходитиме у Вінниці, він збільшив вдвічі.

Зареєструватись для участі у міжнародному дитячому шаховому турнірі, який пройде 3-7 липня у Вінниці, можна на сайті http://catcut.net/eGoB або за тел. 097 177 93 23.

Півмільйона - на призи для юних шахістів, учасників міжнародного дитячого турніру

Коментарі у Facebook